vineri, 6 decembrie 2013

Doua ore dulci, la Biblioteca Nationala a Romaniei. Pe 13 decembrie.


10 comentarii:

  1. Imi pare rau ca nu am citit postarea ta pe blog mai devreme. Noi suntem din Pitesti, dar am fi venit cu mare drag cu copiii nostri la Atelierul clasic de Craciun.
    Am o rugaminte pentru viitor: nu am putea sa ne abodam la postarile tale si in alt fel? Nu am reusit sa ma abonez la postarile atom. Poate sa faci cumva sa putem primi newsletter pe mail. Multumim tare mult pentru articolele tale! Din pacate, am asteptat sa comand toata seria de carti "Povesti Din Padurea Muzicala" pentru ziua fetitei noastre care va implini 4 ani in martie si se pare ca nu mai au pe stoc toate cartile. S-ar putea sa le primeasca din nou prin februarie. Sper din toata inima sa fie asa. Am vrut sa respect sfatul tau de a le folosi de la 4 ani in sus, mai ales ca fetita noastra este foarte activa si nu prea are stare. Sa ai un an nou binecuvantat! Eliza (omamica.info)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Eliza!

      Mie imi pare rau si trebuie sa-mi cer scuze pentru ritmul firav cu care imi updatez blogul. Mi-e tare greu si asa sa fac fata programului zilnic de dus-luat de la scoala-gatit-lectii-pian-scrima cu intermezzo-uri de raceli si gripe. Cele cateva ore ( putine) care imi raman le pastrez, cu disperare, pentru scris ( povesti, o incercare de roman, traininguri de creativitate).

      Cel mai simplu ar fi sa ne vedem pe FB ( Povesti din Padurea Muzicala). Promit sa ma interesez cum pot face blogul mai prietenos si mai accesibil. Anunta-ma daca nu reusesti in februarie sa faci rost de carti, poate activez alte resorturi :).

      In primavara, ne-am propus sa facem un alt atelier la BNR, de data aceasta in jurul unui proiect nou: Enescu. Te voi anunta din timp.
      La multi ani fetitei tale si multa energie tie, in proiectele fermecate de pe blog si...din afara lui.
      Te imbratisez,
      Cristina

      Ștergere
    2. Multumesc pentru raspuns!

      Ștergere
  2. Am dat like la pagina "Povesti din Padurea Muzicala" de pe facebook si acum voi putea vedea la timp toate anunturile :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Perfect. iti voi trimite, torusi, si un mesaj pe O mamica inainte de viitorul atelier :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna, Cristina!

    Si mie imi pare rau ca nu am aflat despre acest atelier mai devreme. As fi venit sigur insotita de Clara.

    Asteptam cu nerabdare atelierul despre Enescu de la BNR!

    De asemenea, si eu recunosc ca mi-ar placea sa citesc mai des postari de-ale tale si sa ma inscriu in lista de cititori fideli :). Insa, pana atunci, iti dorim mult spor in tot ceea ce faci!!!

    Te pupam cu drag!


    Clara si Ramona

    RăspundețiȘtergere
  5. Am reusit sa cumpar toata seria de "Povesti din padurea muzicala" la scurt timp dupa ce ti-am scris ca nu se mai gasea :) In curand voi incepe lecturarea lor cu fetita si voi incerca sa prezint si pe blog cum merg lectiile. Sper sa-i placa Evei. Eu sunt foarte incantata de talentul tau si iti multumesc ca ai impartasit cu noi ceea ce ai creat pentru copiii tai.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ura! Cred ca ati gasit ultimele exemplare... Sunt tare curioasa cum va primi Eva povestile muzicale.
      Eu iti multumesc,
      c

      Ștergere
  6. Buna ziua,
    Ma bucur ca v-am intalnit. Padurea Muzicala a ajutat-o pe fetita mea Eliza, in varsta de 7 ani, sa aleaga scoala pe o urmeaza (Colegiul National Ion Vidu, Timisoara), sa hotarasca instrumentul pe care vrea sa-l studieze (orga, deci am inceput cu pianul) si sa stie ca vrea sa faca balet (practica de 2 ani). Cartile d-voastra au adus multa bucurie si fascinatie in casa noastra. Felicitari! Eliza e convinsa ca aceasta padure exista si isi doreste cu adevarat sa ajunga acolo!
    Spuneti-mi, va rog, daca proiectele d-vostra cu carti despre alti compozitori pe intelesul copiilor (Paganini, Brahms, etc) s-au concretizat.
    Multumesc anticipat! O zi frumoasa.
    Mirela Bociu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua!

      Tare mare bucurie mi-ati facut sa-mi povestiti de Eliza cea muzicala.

      Chiar zilele aceste negociem cu doua mari edituri pentru publicarea unei noi colectii pana la sfarsitul anului. Ne dorim sa fie Paganini, Brahms dar si Enescu si o poveste muzicala de ...vara:). Textele sunt scrise, asteptam un angajament ferm pentru a trece la etapa ilustratiilor si a inregistrarii CD-urilor. Din pacate, chiar daca echipa de creatie lucreaza parctic voluntar, proiectul este considerat foarte costisitor pentru o editura romaneasca. Noi speram din toata inima sa publicam in tara macar inca trei titluri pentru a completa colectia.Va anuntam de indata ce avem vesti ( bune, speram).

      Salutari din padurea muzicala Elizei!
      cristina andone

      Ștergere